Gebruiksvoorwaarden 
- Agressieve, onwettelijke, bedreigende, lasterlijke, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. 
Gebruikers mogen slechts gebruik maken van één identiteit; het gebruik van een nepidentiteit is niet toegestaan en het alias zal worden verwijderd. 
- Het opzettelijk verhullen van de afkomst van berichten is niet toegestaan. Vermeld dus altijd een bron. 
- Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals telefoonnummers, e-mailadressen en privé-adressen) van anderen in de berichten op te nemen. Het is dus ook niet toegestaan om een naam van iemand anders te gebruiken als zijnde jouw naam (identiteit). 
- Bijdragen mogen maar één keer worden geplaatst door bezoekers. 
Gebruikers zullen elkaar en anderen respecteren. 
- Bijdragen, die verwijzen naar websites die de wettelijke grenzen en/of de grenzen van het fatsoen overschrijden naar interpretatie van de redactie, kunnen verwijderd worden. 
- Aanstootgevende gebruikersnamen, iconen of motto's worden geweerd. In een bijdrage opgenomen url's zijn toegestaan zolang de websites waarnaar zij verwijzen niet commercieel, beledigend, illegaal of aanstootgevend van aard zijn. 
- Het promoten en doorverwijzingen maken naar commerciële websites is niet toegestaan. 
- Het gebruik van meerdere hoofdletters (het zogenoemde "schreeuwen") is niet toegestaan (het systeem verandert dan de tekst in kleine letters), evenals het naar de interpretatie van de redactie overdreven gebruik van vet, cursief en smilies. 
- Het account van geregistreerde gebruikers die zich niet aan de regels houden, kan door de redactie worden gesloten. 
 
 
Postings met 18+ inhoud
Het veelvuldig beschrijven van expliciete seksuele handelingen, lugubere zaken en illegale handelingen zijn niet toegestaan.
 
 
Modereerbeleid 
Het modereerbeleid is er in eerste instantie op gericht om alle bijdragen, onafhankelijk van de inhoud, te laten staan. 
Als blijkt dat een gebruiker zich niet aan de gebruikersvoorwaarden houdt, kan deze gebruiker zonder aankondiging van de site worden verwijderd. 
Hieronder staan een aantal richtlijnen:
- blijf bij het onderwerp.
- heb respect voor uw mede gebruikers. Laat ze in hun waarde en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen.
- quote alleen relevante delen van een bericht en voeg altijd (passende) reactie toe. 
- als u ergens van baalt, of u bent gefrustreerd dan wel verdrietig kan het zijn dat u dat wilt onderbouwen door het gebruik van krachttermen of andere taal. Vraag uzelf echter af   of anderen daar blij van worden, daar wel van gediend is en hoe het overkomt op mede sitebezoekers.
- verder kan de redactie berichten en onderwerp aanvullend op deze etiquette naar eigen inzicht beoordelen, als de etiquette niet in een situatie voorziet. 
- scherpe discussies mogen maar het persoonlijk aanvallen van anderen niet.
 
 
Privacy 
Het e-mail adres dat u tijdens registratie voor deze site opgeeft, wordt enkel gebruikt voor communicatie met DCM-'99. DCM-'99 zal uw e-mail adres op geen enkele manier publiceren of aan derden verstrekken. 
De redactie verklaart hierbij dat alle persoonsgegevens binnen de redactie blijven. 
De e-mailadressen, ip-adressen en eventuele andere persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden doorgespeeld, noch worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Zonder toestemming mag je geen persoonlijke gegevens van anderen plaatsen.
Het plaatsen van foto's van anderen mag alleen met toestemming van de desbetreffende perso(o)n(en).
Plaats email adressen nooit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar naam [at] domein [punt] nl om spam te bestrijden. 
De redactie behoudt zich het recht voor in te grijpen waar nodig. 
Tevens is de redactie niet aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste reacties van gebruikers. 
 
 
Verwijdering gebruikersaccount
De gebruiker kan niet zelf haar/zijn gebruikersaccount van de site verwijderen.
Dit kan alleen de redactie en de webmaster doen.
Mocht het zo zijn dat een gebruiker zijn account wilt laten verwijderen, dan is de enige manier om de contactformulier webmaster in te vullen.
Als het account wordt verwijderd, dan blijven alle berichten van die gebruiker wel op de site staan.
 
 
Algemeen 
Zowel het bestuur, de webmaster en de redactie van DCM-'99 kunnen niet aansprakelijk en verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de bijdragen die op deze site worden geplaatst. 
De gebruiker die de postings, bijdragen en berichten plaatst blijft alleen verantwoordelijk en aansprakelijk voor de bijdragen. 
Het bestuur, de webmaster en de redactie van DCM-'99 zijn alleen aansprakelijk en verantwoordelijk voor de inhoud van de bijdragen die zij zelf plaatsen. 
Dit geldt zowel voor bijdragen in het Gastenboek, reacties op artikelen alsmede reacties in de fotoalbum.
 
DCM-'99 behoudt zich het recht voor om bijdragen zonder waarschuwing van deze site te verwijderen en discussies te sluiten.
 
 
     

 

Copyright 2009 - 2017 DCM-'99 / Marcel Giebels